Recept - Töltött avokádó – könnyed finomság percek alatt

Recept - Töltött avokádó – könnyed finomság percek alatt

A WineArtCulture étel és borajánlója

Kamocsay Ákos: A borfogyasztáshoz meg kell érni - WineArtCulture cikke

Kamocsay Ákos: A borfogyasztáshoz meg kell érni - WineArtCulture cikke

„A feladatunk, hogy a fiatalokkal, akik más világban élnek, más igényekkel, megismertessük és megmutassuk, hogy a bor mennyire sokrétű, izgalmas és egyedi. Ezzel együtt úgy gondolom, hogy a borfogyasztáshoz meg kell érni.”

Recept - Farmer saláta

Recept - Farmer saláta

Gombás-kolbászos saláta kesudióval, szezámmaggal és korianderrel - a WineArtCulture receptje Kamocsay Prémium Pinot Noir Rosé 2022-vel

A hónap bora: egy 24 éves bombaformában lévő aszú - WineArtCulture cikke

A hónap bora: egy 24 éves bombaformában lévő aszú - WineArtCulture cikke

A festői szépségű Neszmélyi borvidéken található és közel 400 hektáron gazdálkodó, a 2014-ben az Év Pincészete díjjal kitüntetett Hilltop Borbirtok 2000-es évjáratú 5 puttonyos aszúja egy bombaformában lévő izgalmas és összetett bor. Nem véletlenül lett most a hónap bora a WineArtCulture oldalon.

Neszmély legjobb bora 2024-ben

Neszmély legjobb bora 2024-ben

Németi Sándor cikke a WineArtCulture oldalán a Kamocsay Prémium Pinot Gris-ről

HillCocktail

HillCocktail

Április végén debütál két vadonatúj termékünk, a bodza és a málna ízesítésű HillCocktail!

Recept - Lazac mozaik lazacrajongóknak

Recept - Lazac mozaik lazacrajongóknak

Az értékes és gazdag omega-3 zsírsavtartalommal rendelkező közkedvelt lazac sokféle módon elkészíthető, fogyasztása pedig nagyon egészséges.

6 izgalmas bor húsvétra

6 izgalmas bor húsvétra

A tavasz érkezésével a húsvét is kopogtat az ajtónkban, kint pedig virágba borulnak a fák és téli álmából ébredve a természet is új erőre kap.

Borajánló farsangi bulikhoz

Borajánló farsangi bulikhoz

A Farsangi ünnepkör az év egyik legvidámabb és legszínesebb időszaka, amikor az emberek jelmezekbe öltözve ünneplik a téli hónapok végét, és a tavasz közeledtét.