Recept - Garnélarákleves kolbásszal és koktélparadicsommal

Recept - Garnélarákleves kolbásszal és koktélparadicsommal

Ha valami különleges levesre vágytok, akkor ez a gazdag, fűszeres, kicsit ázsiai jellegű garnélarákleves tökéletes választás.

Recept - Fogasfilé citrusos édesköménnyel

Recept - Fogasfilé citrusos édesköménnyel

Ennek a citrusos édesköményes fogasfilé fogásnak az elkészítése kicsit időigényes, de a végeredmény isteni finom.

Recept - Tejszínes gomba tésztával

Recept - Tejszínes gomba tésztával

A tejszínes gombás tésztában az a legjobb, hogy nagyon gyorsan elkészül és alig kell pár alapanyag hozzá.

Recept - Gombakrémleves borral

Recept - Gombakrémleves borral

Minél több fajta gomba kerül bele, annál finomabb.

Recept - Vaníliakrém pisztáciával és fehércsoki morzsával

Recept - Vaníliakrém pisztáciával és fehércsoki morzsával

Ez a vaníliakrém pisztáciával és fehércsoki morzsával nemcsak mutatós, hanem rendkívül finom is, és az a legjobb benne, hogy nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthető.

Fedezd fel a Neszmélyi borvidéket - WineArtCulture cikke

Fedezd fel a Neszmélyi borvidéket - WineArtCulture cikke

A Kisbértől egészen Esztergomig húzódó Neszmélyi borvidék számos különleges és emlékezetes látnivalóval várja a látogatókat.

Recept - Töltött avokádó – könnyed finomság percek alatt

Recept - Töltött avokádó – könnyed finomság percek alatt

A WineArtCulture étel és borajánlója

Kamocsay Ákos: A borfogyasztáshoz meg kell érni - WineArtCulture cikke

Kamocsay Ákos: A borfogyasztáshoz meg kell érni - WineArtCulture cikke

„A feladatunk, hogy a fiatalokkal, akik más világban élnek, más igényekkel, megismertessük és megmutassuk, hogy a bor mennyire sokrétű, izgalmas és egyedi. Ezzel együtt úgy gondolom, hogy a borfogyasztáshoz meg kell érni.”

Recept - Farmer saláta

Recept - Farmer saláta

Gombás-kolbászos saláta kesudióval, szezámmaggal és korianderrel - a WineArtCulture receptje Kamocsay Prémium Pinot Noir Rosé 2022-vel