6 izgalmas bor húsvétra
A tavasz érkezésével a húsvét is kopogtat az ajtónkban, kint pedig virágba borulnak a fák és téli álmából ébredve a természet is új erőre kap.
A tavasz érkezésével a húsvét is kopogtat az ajtónkban, kint pedig virágba borulnak a fák és téli álmából ébredve a természet is új erőre kap.
Az év első hónapja, január, mindannyiunk számára egyfajta kezdetet, lehetőséget jelent.
A közkedvelt, könnyen elkészíthető répatorta nemcsak a húsvéti ünnep egyik elmaradhatatlan szereplője, hiszen bármelyik alkalommal nagy örömet tud okozni a családban.
A WineArtCulture alapítója, Németi Sándor interjút készített főborászunkkal
Novemberben a borászatban belső munka folyik. A szüret befejeződött és a borok már az acéltartályokban készülnek.
A receptet kizárólag a WineArtCulture olvasói számára, a Svájcban élő, több neves külföldi étterem konyhafőnöke és séfje, a Bocuse d’Or Hungary 2017 elődöntőse, Dualszky-Kovács Péter készítette, akinek fogásaival már többször lehetett találkozni az oldalon.