Interjú Kamocsay Ákossal: Bor nélkül az életünk szegényebb lenne!

Interjú Kamocsay Ákossal: Bor nélkül az életünk szegényebb lenne!

Rangos elismerésben részesült a közelmúltban Kamocsay Ákos, a hazai borkultúra ikonikus alakja. Ennek apropóján ültünk le ismét beszélgetni, felidézni a múltat, és kicsit a jövőbe is tekinteni.

Húsvéti borajánló: Ünnepi asztalhoz magyar borokkal

Húsvéti borajánló: Ünnepi asztalhoz magyar borokkal

A tavasz beköszöntével a természet újjáéled, és elérkezik az legfontosabb keresztény ünnep, a húsvét.

Recept - Garnélarákleves kolbásszal és koktélparadicsommal

Recept - Garnélarákleves kolbásszal és koktélparadicsommal

Ha valami különleges levesre vágytok, akkor ez a gazdag, fűszeres, kicsit ázsiai jellegű garnélarákleves tökéletes választás.

Recept - Fogasfilé citrusos édesköménnyel

Recept - Fogasfilé citrusos édesköménnyel

Ennek a citrusos édesköményes fogasfilé fogásnak az elkészítése kicsit időigényes, de a végeredmény isteni finom.

Recept - Tejszínes gomba tésztával

Recept - Tejszínes gomba tésztával

A tejszínes gombás tésztában az a legjobb, hogy nagyon gyorsan elkészül és alig kell pár alapanyag hozzá.

Recept - Gombakrémleves borral

Recept - Gombakrémleves borral

Minél több fajta gomba kerül bele, annál finomabb.

Recept - Vaníliakrém pisztáciával és fehércsoki morzsával

Recept - Vaníliakrém pisztáciával és fehércsoki morzsával

Ez a vaníliakrém pisztáciával és fehércsoki morzsával nemcsak mutatós, hanem rendkívül finom is, és az a legjobb benne, hogy nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthető.

Fedezd fel a Neszmélyi borvidéket - WineArtCulture cikke

Fedezd fel a Neszmélyi borvidéket - WineArtCulture cikke

A Kisbértől egészen Esztergomig húzódó Neszmélyi borvidék számos különleges és emlékezetes látnivalóval várja a látogatókat.

Recept - Töltött avokádó – könnyed finomság percek alatt

Recept - Töltött avokádó – könnyed finomság percek alatt

A WineArtCulture étel és borajánlója