Borajánlataink a hűvös őszi végi napokra

/ 2023. 11. 27.

Novemberben a borászatban belső munka folyik. A szüret befejeződött és a borok már az acéltartályokban készülnek.

Ahogy rövidülnek a nappalok, egyre jobban megkívánjuk a mélyebb, összetettebb ízeket. A Kamocsay Prémium Ihlet Cuvée-n keresztül elmerülhetünk a testesebb fehérborok világába.

Bár a napfény talán ritkább vendég ilyenkor, nem érdemes bezárkóznunk. Ellenkezőleg, a szabadba való kilépés egy hűvös séta erejéig megnyugtatja a lelkünket, és megszabadít a mindennapi gondoktól. A természet ilyenkor különleges arcát mutatja, a hideg ellenére a levegő felfrissíti az elmét. A testmozgás jótékony hatása a lelki harmóniánkhoz is hozzájárul. Egy pohár bor a séta után, kifejezetten jól tud esni. Finoman vibráló fehérbor, vagy rosé melegen simogatja a lelkünket. A Kamocsay Prémium Chardonnay illat és ízjegyei vissza- vissza repítenek bennünket a nyárba. A fehérhúsú gyümölcsök illata vezeti az orrunkat, elegáns és intenzív aromák jellemzik az első kortytól az utolsóig.

Ha nagyon átfagytunk a séta alatt, nem ördögtől való, hogy forralt borral melegítsük át a testünket és a lelkünket. A forraltborozás igazi közösségi program, és emlékezetes pillanatokat teremt mindenkinek. A fűszerek illata meghozza a kedvünket az ünnepi készülődéshez. Adventre hangolódva ne feledjük, hogy a karácsonyi hangulatot az apró örömökben a legjobb felfedezni. Egy bögre forralt bor, a mézeskalács illata, és az ünnepi hangulat garantált.

A vörösbor kedvelőit sem felejtettük el! A novemberi hűvös estéken a Kamocsay Prémium Merlot ajánljuk. Ennek a bornak az extra gyümölcsössége, kirobbanó íz és illatjegyei mindenkit elvarázsolnak.

Élvezzük ki november pillanatait, legyen szó fehér, vörös vagy akár forralt borról. A rövidebb nappalok ne szegjék kedvünket, használjuk ki az alkalmat, vegyünk túrabakancsot és fedezzük fel az őszi erdőt.

Egészségünkre!